recent posts

banner image

Deneyimsel Tasarım Öğretisi Seminer Programı Hakkında Düşüncelerim




Siz de katıldığınız programla ilgili düşüncelerinizi yorum yazarak paylaşabilirsiniz..




Deneyimsel Tasarım Öğretisi Seminer Programı Hakkında Düşüncelerim Deneyimsel Tasarım Öğretisi Seminer Programı Hakkında Düşüncelerim Reviewed by Deneyimsel Tasarım Öğretisi on Mayıs 28, 2019 Rating: 5

9 yorum:

  1. Merhabalar...Deneyınsel Tasarı Ögretısının Kim Kimdır bölumünü aldım.İnsan tanıma ve yasaları ögrendım.Bu zamana kadar dogru sandıgım bılgılerın yanlış oldugunu fark ettım.Ben bu egıtımın sonuncunda insanları tanıdım kendını tanıdım eksıklerımi fark ettım kısacası ben bır egıtım aldım ve faydasını gördüm. Emegı gecen herkese tesekkur ederım.

    YanıtlaSil
  2. iş hayatımı,evliliğimi toparlamamda epey yardımcı olan eğitimleri ihtiyacı olan herkes dinlemeli..

    YanıtlaSil
  3. İnsanlara olan bakış açım değişti.

    YanıtlaSil
  4. Kim, kimdir" egitiminden sonra "Iletisimde Ustalik" egitimine katildim. Her iki egitimden de cok memnun kaldim ve her derse merakla ve severek gittim. Insan davranislarini anlamak, yasadigimiz olaylari anlamdirmak ve karsilastigimiz problemlere cozumler getirebilmek acisindan bir cok bilgi edindim. Aile yasamindan is yasamina her konuda rehber olabilecek bir egitim. Herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  5. İletişimde ustalık eğitimi aldım. Benim için verimli bir eğitim oldu. İnsanları tanıdığımızı zannetmeyi değil,gerçekten tanımayı öğretiyor bu eğitim. Bu sayede de iletişimlerimizi daha iyi seviyelere çıkarmak bizim elimizde oluyor. Tavsiye ederim herkese.

    YanıtlaSil
  6. Uzaktan dinlediğinizde 'aman bunlar zaten hep bildiğimiz şeyler' diye düşünüyorsunuz. Fakat içine girince bambaşka bir dünya ile karşılaşıyorsunuz. Dersler eğiticiliğinin yanı sıra çok da eğlenceli geçiyor. İletişim konusunda kendini geliştirmek isteyenlere 'iletişimde Ustalık' eğitimini almasını tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. Insan tanima yasaları gizzit ile ve en önemlisi bedel ile hayatımı yeniden yönlendirdim. Ve kendimi kontrol edebilmenin dışında başkalarını da kontrol edebilmeyi öğrendim. eşimle ve ailemle olan ilişkilerimi yönetebilmeyi herkesin sistemine göre kimlik tanıma ile hayatımı düzene soktum... ve sürekli aynı sınav ile imtihan olmaktan kurtuldum... dogru cevabi verebilmeyi öğrendim.

    YanıtlaSil
  8. Kim kimdir eğitimini aldım bu eğitim sayesinde eksiklerimi fark edip kendimi tanıma fırsatı buldum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. Hangi konuda sorun yaşıyorsun bilmiyorum ama buradan alacağın eğitimle problemini halledebileceğini biliyorum.Sürecim de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.